Home Shortlease auto Shortlease bedrijfswagen Prive shortlease Over shortlease Over ons Expats schipholservice Autotelematica Fleetmanagement Vacatures Veelgestelde vragen Contact Blogs Whitepapers Groeikaart Klantenvertellen
Volg ons:

Extra diensten & services

Supershortlease gaat met zijn shortlease dienstverlening graag verder dan de andere spelers in de markt. Daarom bieden wij een groot aantal aanvullende diensten & services aan. Een aantal zijn standaard inbegrepen. Voor een aantal kun je aanvullend kiezen.

Regulier onderhoud
Voor al onze auto’s geldt dat deze goed en volgens de fabrieksspecificaties worden onderhouden. De kosten hiervoor zijn inbegrepen in de maandtarieven.

Goed verzekerd op weg
Al onze auto’s zijn verzekerd volgens de wettelijk vereiste normen inclusief een Personen Ongevallen Inzittenden verzekering. In het geval van schade, diefstal, brand, vandalisme of een ongeluk zullen deze verzekeringen je dekken, mits je niet in overtreding of nalatig bent geweest, met uitzondering van het eigen risico. Het eigen risico is het bedrag waar je zelf aansprakelijk voor blijft.

Altijd verzekerd van pechhulp
Het komt gelukkig zelden voor maar het zal je maar gebeuren dat je strandt door technische uitval of schade. Weet dan dat je 7 dagen in de week en 24 uur per dag kunt rekenen op onze goed georganiseerde pechhulp. Waar ook in Nederland of in bijna geheel Europa (kijk hier voor de toegestane landen). Wij hebben hiervoor een speciaal contract afgesloten met de hulporganisatie Eurocross Assistance die je weer zo snel als mogelijk op weg helpen. In je eigen auto of als het niet anders kan in een vervangende auto.
Meer informatie vind je hier.

Haal- en brengservice
Indien je voor een auto van Supershortlease kiest, brengen wij de auto graag bij je voor de deur. In principe op elke adres in Nederland, zowel zakelijk als privé. Indien nodig komen wij de auto weer ophalen wanneer je deze afmeld. In beide gevallen, berekenen wij € 59,- excl. btw per rit voor tegemoetkoming in de kosten.

Brandstofpas
Je kunt ervoor kiezen om een contract af te sluiten inclusief brandstof. De berijder ontvangt dan een tankpas en wij regelen de volledige administratieve afhandeling. De werkelijk gemaakte kosten worden achteraf per kwartaal verrekend met de maandelijkse voorschotten die wij met je zijn overeengekomen. Prijzen hiervoor rekenen wij je graag voor.

Winterbanden
Je kunt de shortleaseauto in de winterperiode laten voorzien van winterbanden. Afhankelijk van het jaarkilometrage kost een set winterbanden tussen de € 60,- en € 90,- excl. btw per maand extra gedurende de periode dat de banden onder de auto zitten (minimaal 2 maanden).

Auto's in eigen huisstijl
Van je auto een rijdend visitekaartje maken? Wij kunnen niet alleen zorg dragen voor de juiste auto maar desgewenst deze ook laten bestickeren in je eigen huisstijl. Vraag gerust naar onze mogelijkheden en tarieven.

Auto nodig voor kortere tijd
Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze verhuurorganisatie kunnen wij waar ook in Nederland auto’s leveren. In de regio van onze vestigingen doen we dat zelf. Daarbuiten vragen we onze collega’s in het INQAR-netwerk je van dienst te zijn. Kijk hiervoor op www.huurmij.nl.
Laat je gerust adviseren door ons.

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com