Home Shortlease auto Shortlease bedrijfswagen Prive shortlease Lease Over shortlease Over ons Expats schipholservice Autotelematica Fleetmanagement Veelgestelde vragen Contact Blogs Klantenvertellen
Volg ons:

Met Supershortlease naar het theater

We geven gratis kaarten weg dus wees er snel bij!

Met Supershortlease naar Vamos! de Musical.

Wij hebben van onze relatie Rick Engelkes Producties kaarten beschikbaar gekregen voor deze musical. Rij je al in een auto van Supershortlease of ben je van plan binnenkort er één te gaan shortleasen dan maak je kans op deze kaarten.

Stuur een mailtje naar info@supershortlease en je hoort direct van ons of er voor de aangegeven datum en locatie  kaarten beschikbaar zijn. We hebben er op dit moment nog 20 beschikbaar dus wees er snel bij!

Vamos!

Alles achter je laten en vertrekken: wie heeft er niet ooit stiekem van gedroomd?
Deze vrouwen (Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen, Cystine Carreon) maken die droom waar en grijpen de kans op een nieuwe toekomst met beide handen aan. Hun koffers vol emotionele bagage pakken ze uit in een oude en afgebladderde B&B in het zuiden van Spanje. Daar begint het feest maar ook de ellende, want is het aangaan van dit avontuur het antwoord op de spoken uit het verleden? Is de Spaanse zon sterk genoeg om door hun grauwe geschiedenis heen te schijnen en hun levens weer glans te geven?

Drie vrouwen, drie karakters, drie levens: past dat samen in dezelfde droom? Linda (35) is een echte huismus. Dol op koken, maar dan wel de Hollandse pot. Ze heeft weinig grenzen overschreden in haar leven, laat staan de Nederlandse. Succesvolle zakenvrouw Puk (42) daarentegen zoekt ze op. Ze gaat nooit de deur uit zonder juwelen om haar nek en een pakje nicotinekauwgom in de ene en sigaretten in haar andere zak. Vrije geest Hadewych (53) heeft man en kind verlaten, ‘gaat altijd op haar gevoel af’ en vindt naakt in de achtertuin dansen met volle maan de normaalste zaak van de wereld. Dit trio loopt in het beloofde land een oudere Nederlander tegen het gebruinde lijf. Hij woont al jaren in Spanje. Het Nederlands kent hij al lang niet meer, de taal der liefde spreekt hij echter nog vloeiend…

VAMOS! is een voorstelling waar tranen van vreugd en van verdriet soms op dezelfde wang naar beneden lopen; vol herkenning, humor, spanning en avontuur.
Het script is geschreven door Allard Blom, onder regie van Martin Michel en met de muziek van Jeroen Sleyfer. Met onder anderen Johnny Kraaijkamp jr., Soy Kroon en Joey Schalker.


Beschikbare data en locaties

di 12 december 2017
wo 13 december 2017

Purmerend
Purmerend

Aanmelden kan bij Bauke & Trea - info@supershortlease.nl

Bekijk hier de tv commercial van VAMOS! de musical.

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com