{{content}} ×

Met Supershortlease naar de musical Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks

Wij hebben van onze relatie Rick Engelkes Producties, kaarten beschikbaar gekregen voor deze musical.

Rij je al in een auto van Supershortlease of ben je van plan binnenkort er één te gaan shortleasen dan maak je kans op deze kaarten.

Kaarten zijn op basis van beschikbaarheid. Op = op. Mail voor meer informatie naar trea@supershortlease.nl

Dolfje Weerwolfje

Na het succes van ‘Dolfje Weerwolfje de Musical’ is het nu tijd voor een vervolg: ‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’.

Wrow! Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje, dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes.

Als de moerasheks, juf Minuul, erachter komt dat er een weerwolf in het Heksenbos is, wordt Dolfje gevangengenomen. Dan barst de strijd los tussen de heksen en de weerwolven. Foeksia weet niet wat ze moet doen. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen?

‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’ is dé nieuwe familiemusical, vol leuke liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. Kom naar deze magische voorstelling in het theater. Wakkabakkaboe!’

Gebaseerd op de spannende boeken van Paul van Loon.

Image Text
Dag Maand Aanvang Plaats Theater
di 25 februari 15:00 Veenendaal Theater De Lampegiet